URA Ulcinj: Zenka i Rakočević kupuju glasove, nadležni da ispitaju naše i njihove tvrdnje

 URA Ulcinj: Zenka i Rakočević kupuju glasove, nadležni da ispitaju naše i njihove tvrdnje

foto FB URA Ulcinj

Svi znamo da jedino što Demokratska Unija Albanaca umije da radi jeste kupovina glasova koju u Ulcinju zajedno obavljaju sin Mehmeta Zenke, Cano i aktivista DPS-a Tihomir Rakočević. To je apsolutna istina koju cijeli Ulcinj zna. Pozivamo nadležne državne organe da nadziru cijeli proces, ali i ispitaju naše i njihove tvrdnje o kupovini glasova i utvrde ko zapravo govori istinu, istakli su iz Opštinskog odbora URA Ulcinj, u odgovoru na ranije tvrdnje nosioca liste DUA Mehmeta Zenke.

Iz ulcinjske URE navode da ne čude, kako su rekli, nemoćne, zlurade i tragikomične izjave nosioca liste DUA Mehmeta Zenke, “koji se očigledno vodi maksimom da je napad najbolja odbrana, braneći se na taj način od očiglednih zlopotreba za kojima poseže”.

Iz URE pozivaju građanke i građane Ulcinja da razmisle o tome da li je Zenka sposoban da vodi neku mjesnu zajednicu, a kamo li Ulcinj kao najperspektivniju opštinu u Crnoj Gori.

– Ulcinju potrebni mladi, sposobni i obrazovani kadrovi, nosioci promjena na bolje, a ne Zenka i njegovi duhovi prošlosti, koji žele biti privesak Demokratske partije socijalista u naumu daljeg uništavanja grada – zaključuju iz ulcinjske URE.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još