Uz avio kartu do ili sa aerodroma i tokom policijskog časa

 Uz avio kartu do ili sa aerodroma i tokom policijskog časa

Uslijed mjera NKT-a, koje se prije svega odnose na zabranu napuštanja objekta stanovanja nakon 19 h, Montenegro Airlines napominje putnicima čije je vrijeme polijetanja ili slijetanja nakon 19 sati, da im je dozvoljeno kretanje do aerodroma, odnosno povratak do mjesta stanovanja.

Uslov za to je, piše Fos Media, da nadležnim službama prilože na uvid svoju avio ili bording kartu. Takođe, putnici su u obavezi da se direktno upute na svoje odredište i poštuju važeće mjere.

“Podsjećamo da je radno vrijeme poslovnica MA u Podgorici i Budvi radnim danima od 8 do 16 h. Radno vrijeme Call centra (19804) je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 h, a subotom od 8 do 14 h. Šalteri na aerodromima u Podgorici i Tivtu su otvoreni dva sata prije letova”, dodaju u saopštenju.

MA primjenjuje sve preporuke i procedure nadležnih tijela.

“Nedavno smo dobili međunarodnu oznaku za sigurna putovanja “Safe travels” od Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a iza koje stoji Svjetski savjet za turizam i putovanja (WZZC). Takođe, Evropska agencija za sigurnost vazdušnog saobraćaja (EASA) je uvrstila Montenegro Airlines na spisak evropskih kompanija koje su pristupile programu Aviation industry charter for COVID-19. Navedeno potvrđuje da se MA pridržava zdravstveno-bezbjednosnih mjera na najvišem nivou”, navode iz MA u saopštenju.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još