Velika skela do ljeta u novom ruhu

 Velika skela do ljeta u novom ruhu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore raspisalo je juče javni poziv za odabir izvođača radova za parterno uređenje “Velike skele” – pristaništa u podnožju zidina Starog grada u opštini Ulcinj.

U saopštenju tog preduzeća navode da je projektnim zadatkom obuhvaćeno popločavanje čitave površine platoa, postavljanje podzemnih elektro instalacija, uklanjanje dotrajalih betonskih ploča, uklanjanje oštećenog stepeništa i izgradnja novog, postavljanje stubova javne rasvjete, hortikulturno uređenje i postavljanje urbanog mobilijara.  Ovim poslom predviđena je i rekonstrukcija tribina na Velikoj skeli i organizacija  prostora koji bi bio pogodan za održavanje gradskih manifestacija.

Iz Morskog dobra navode da će Javni poziv trajti 60 dana, a izabrani izvođač radova će imati rok od 180 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao da završi radove uređenja Velike skele.

Ukupna površina projektovanja je 4600 m2, a procijenjena vrijednost predmeta ove nabavke, sa uračunatim PDV-om, iznosi 810.000,00 €.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još