Visokoplatežna klijentela zainteresovana za čarter letove ka CG

 Visokoplatežna klijentela zainteresovana za čarter letove ka CG

izvor Aerodromi CG

Visokoplatežna klijentela sa destinacija kojima Crna Gora do sada nije bila prvi izbor, interesuju se za uspostavljanje čarter letova ka međunarodnim aerodromima u Tivtu i Podgorici, navodi se u saopštenju Aerodroma Crne Gore.

Upravo je to bila jedna od tema sastanka člana Odbora direktora Aerodroma Crne Gore, Eldina Dobardžića sa predstavnicima turističkih organizacija koje učestvuju na Međunarodnom sajmu turizma koji se održava u Beogradu.

“Zainteresovani su za čarter linije, a, s obzirom na to da je riječ o visokoplatežnoj klijenteli, time bismo poslali signal regionu da Aerodromi Crne Gore imaju kapacitet da ispune sve zahtjeve visokoplatežnih klijenata koji imaju specifične zahtjeve”, rekao je Dobardžić.

Osim toga, nije izostalo intenzivno interesovanje agencija iz regiona.

“Bilježimo interesovanje za čarter letove sa vojvođanskog tržišta koje je nama tradicionalno blisko. Sa te strane očekujemo unapređenje poslovanja”, dodao je on.

“Slično sa smo prošle godine ostvarili sa čarter letovima iz Banja Luke ka Podgorici i Tivtu. Ta linija se ispostavila kao jako isplativa”, rekao je Dobardžić.

On se osvrnuo i na premijerno samostalno učešće ACG na Međunarodnom sajmu turizma koji se 43. put održava u glavnom gradu Srbije.

“Utisci su više nego pozitivni, pa očekujemo da ćemo u tom duhu i zatvoriti učešće na ovom sajmu”, kaže on.

Sajam se završava 27. marta.

IZVOR RTCG

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još