Danas počinje festival svjesnosti I intimnosti na Adi, Božo Vrećo očaran rajskim ostrvom

 Danas počinje festival svjesnosti I intimnosti na Adi, Božo Vrećo očaran rajskim ostrvom

izvor Screenshot instragram Bozo Vreco

ADA Divine Awakening, prvi festival svjesnosti i intimnosti, počinje večeras na Adi Bojani. Festival je okupio preko 40 svjetskih stručnjaka i edukatora na polju partnerskih odnosa, seksualnosti i ličnog razvoja, kao i zvučna muzička imena iz regiona i svijeta.

Tokom šest dana, preko 80 radionica tematski će obuhvatiti polja povećanja intimnosti sa sobom i partnerom, dubljeg povezivanje sa sopstvenim tijelom, balansa ženske i muške energije, joga časove, meditacije uz zalazak sunca, ekstatički ples, koncerte i performanse.

Neće izostati ni seanse ekstatičnog plesa u večernjim satima, dok će muzika, kao kosmički jezik, biti sastavni dio festivala.

Vrhunski svjetski i regionalni izvođači, kao što su Božo Vrećo, Aklea Neon, Joshua Swahe, Praful, Tuulia, Zazo će nastupiti na festivalu.

Festival će otvoriti Božo Vrećo- umjetnik, interpretator I autor sevdalinki. On je na svom instagram profilu sa pratiocima podijelio da je očaran ovim prostorom.

“ Na Adi Bojani sam. Priroda, more, predivni I najstariji na Jadranu Ulcinj ili meni draže Kolhinijum po plemenu Kolhidjanima. Biti na tlu koje datira više od dvije hiljade godina unazad energija je koju trebam za sebe, ljude koji dolaze da me čuju I vide I dakako za svoju umjetnost”, napisao je Vrećo.

Osnivač Exita Dušan Kovačević i osnivačica Tantra Spirit festivala Dolores Antić pokrenili su ADA Divine Awakening festival, kojim ukazuju na ključne probleme današnjice – sve veću usamljenost, otuđenost, a posebno sukobe u suštinskom povezivanju sa sobom i u partnerskim odnosima.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još