LPG tretman bezbolna i nehirurška metoda dreniranja limfnog sistema

 LPG tretman bezbolna i nehirurška metoda dreniranja limfnog sistema

LPG tretman je nehirurška, bezbolna, neinvazivna metoda dreniranja limfnog sistema, otklanjanja celulita, redukovanja lokalnih masnih naslaga, preoblikovanja tijela i zatezanja opuštene kože- kaže za Portal Ulcinj fizioterapeut Rajka Adžić iz Wellness & Health Centra KATHARSIS iz Budve.

Simptomi poput teških i bolnih nogu, otečenih stopala i zglobova rezultat su slabe cirkulacije krvi i limfe. Prema njenim riječima, ova metoda će reaktivirati limfni sistem i omogućiti normalan protok iste, čime će tijelo vratiti u balans, a otok i nelagodnost u nogama/ rukama će se znatno umanjiti i postepeno nestajati.

-LPG kroz program limfne drenaže podstiče jačanje imunog sistema koji je ujedno i prva karika u odbrani i zaštiti sistema od virusa- objašnjava Adžić .

Zašto čekati da dodje do “problema”?

Fizioteraputkinja Adžić podsjeća na značaj funkcionalnog limfnog sistema, dobre cirkulacije i metabolizma i poziva sve pacijente da iskoriste LPG sistem i preveniranju mnogo neželjenih posljedica koje nastaju usljed poremećaja navedenih funkcija.Ona ističe da je LPG endermologie jedan od omiljenih tretmana pacijenata, jer je osjećaj nakon odrađene procedure izvanredan – maksimalna opuštenost i lakoća u mišićima.

-S obzirom na to da LPG omogućava ciljanje i mršavljenje specificnih područja otpornih na dijetu i vježbanje (ruke, ledja stomak, struk , bedra…), a istovremeno se prilagodjava potrebama svakog tipa kože, nakon nekoliko tretmana znatno se ublažavaju tegobe loše cirkulacije, teških i otečenih nogu i hroničnog umora. Problem celulita i viška masnih naslaga je drastično smanjen, dok je koža elastična i čvršća.

Sportisti se posebno osjećaju relaksirano nakon intenzivnih treninga, jer ovaj tretman regeneriše mišiće zahvaljujući oksidativnoj razmjeni materija u ćelijama koja doprinosi bržem oporavku tkiva-  navodi Adžić.

Do nove elastičnosti kože i oblikovanog tijela

LPG endermologie je prirodan, nježan i bezbolan tretman. Koristeći mehaničku stimulaciju prilagodjenu potrebama tkiva postižemo više efekata odjednom:

1. Koža se učvršćuje

2. Celulit se smanjuje

3. Aktivira se cirkulacija krvi i limfe

4. Stimuliše se prirodni metabolizam masti

5.Dovodi do nakupljanja kolagena, elastina i hijaluronske kisjeline.

S obzirom na to, kako navodi Adžić, ova metoda reaktivira duboke uspavane ćelije i na potpuno prirodan način daje odlične rezultate na koži, primjenjuje se i u anti age i lifting tretmanima lica, skidanje podbratka i podizanje opuštene kože.

100% prirodno, nehiruško, neinvazivno

Adžić objašnjava da tokom lipomasaže klijenti oblače specijalno izradjeni kostim koji je lagan i prijatan za kožu, a ujedno omogućava dubinsku masažu i stimulaciju tkiva i ćelija.

-Primjenom LPG endermologie metode obezbjeđuje se savršeno udoban tretman.

Za najbolje rezultate neophodno je odraditi minimum 10 tretmana. U zavisnosti od cilja odredjuje se i broj tretmana . Najčešće je 2 do 3 puta nedeljno- istakla je Adžić.

LPG SPORT

LPG Sport tretman je namijenjen pripremi mišića prije treninga, relaksaciji mišića nakon treninga, za mišićne probleme i bol prouzrokovan mišićnim spazamom, za tetive i ligamente.

LPG TERAPEUTIK

LPG Terapeutik tretman je namijenjen liječenju upaljenjih i neupaljenih stanja ukočenosti, vaskularnih problema i mišićnih tenzija,postporođajni tok.

LPG ESTETIKA

LPG estetski tretmani obuhvataju procedure lica i tijela:

Face lifting i anti age tretmani lica, anticelulit tretmani tijela, regulisanje tjelesne mase, , tretmane za ravan stomak,otečene noge, mekani celulit, opuštenu kožu.

Avatar

Portal Ulcinj

Pročitajte još