NELAJ: “Nulta tolerancija na krivolov “

 NELAJ: “Nulta tolerancija na krivolov “

U JP “Za uzgoj i zaštitu divljača” danas je održan sastanak sa predstavnicima policije Ulcinja i granične policije Ulcinj.

Na sastanku koji je inicirao direktor ovog preduzeća Bledar Nelaj, sa predstavnicima policije i granične policije Ulcinj, razgovarano je o nekoliko važnih pitanja uoči otvaranja lovne sezone,u cilju što bolje koordinacije  za suzbijanje krivolova te preventivne mjere koje se moraju preduzeti za što bolji napredak lovne sezone, kao i sigurnost na terenu

 Tema razgovora bili su i strani lovci koji dolaze u lov u našu opštinu, kao i drugi problemi sa kojima se susreću na terenu.

“Imaćemo nultu toleranciju prema ilegalnom lovu i strožije mjere protiv ilegalnih lovaca.” rekao je Nelaj.

Nelaj apeluje na sve lovce da se pridržavaju propisa o lovstvu, da plaćaju članarinu kako ne bi došli do izricanja kazni, kako je rekao, neće se tolerisati nepravilnosti. Izrazio je spremnost za dobru saradnju sa svim lovcima i spreman je da sa njima razgovara o svim pitanjima vezanim za lov.

Svi prisutni su se saglasili da će blisko sarađivati ​​kako bi zajedničkim djelovanjem izbjegli sve probleme koji se mogu pojaviti na terenu.

  Podsjećamo, sezona lova se otvara 4. septembra.

Pročitajte još